Zeiltocht van Fécamp naar Kiel – volgeboekt

Zeiltocht van Fécamp naar Kiel – volgeboekt

Zeiltocht van Fécamp naar Kiel – volgeboekt

-Helaas, deze reis is niet meer beschibaar-

Deze zeiltocht neemt je mee langs de schilderachtige kusten en prachtige wateren van Fécamp naar Harlingen. Aan boord van zeilschip “Iris” wacht je een mix van avontuur, ontdekking en ontspanning.
De reis begint in het charmante havenstadje Fécamp in Normandië, Frankrijk en brengt ons naar open zee waar we volop kunnen genieten van de vrijheid van het zeilen.
Onderweg naar Harlingen maken we verschillende stops in kusthavens. Welke havens we aandoen is afhankelijk van het weer en wordt bepaald door de bemanning aan boord.
Er is genoeg tijd om het platteland te verkennen, lokale bezienswaardigheden te bekijken en te genieten van de regionale keuken.
Deze zeiltocht van Fécamp naar Harlingen biedt je de mogelijkheid om het zeilen zelf te ervaren en de schoonheid van de kustlandschappen te bewonderen. Het is een tocht die je zal achterlaten met mooie herinneringen en een gevoel van vrijheid en avontuur.
Dus zeil met ons mee en laat je betoveren door de magie van de zee!

De exacte route kan veranderen afhankelijk van weersomstandigheden en andere factoren, wat een spannend tintje aan de reis geeft.
De bemanning streeft ernaar om het beste uit de omstandigheden te halen en medezeilers een onvergetelijke ervaring te bezorgen.
De reis is de bestemming en de wind bepaalt hoeveel tijd we op de locaties hebben.