Overtocht Kiel – Wilhelmshaven

Overtocht Kiel – Wilhelmshaven

Overtocht Kiel – Wilhelmshaven

Doe mee aan onze overtocht van Kiel naar Wilhelmshaven via het Noord-Oostzeekanaal!

Onze belangrijkste focus ligt op het overbrengen van het schip, waarbij we elke gelegenheid zullen benutten om de wind te gebruiken en te zeilen.

Het Noord-Oostzeekanaal (NOK), ook bekend als het Kiel Kanaal, is een belangrijk kunstmatig waterweg die de Noordzee verbindt met de Oostzee. Het kanaal strekt zich uit over een lengte van ongeveer 98 kilometer en doorkruist de smalle landengte van Sleeswijk-Holstein in Duitsland. De belangrijkste functie van het kanaal is om de scheepvaart te vergemakkelijken door een kortere route te bieden tussen de Noordzee en de Oostzee, zonder dat schepen de grote omweg om het Scandinavische schiereiland hoeven te maken. De exacte reisroute kan variëren afhankelijk van de weersomstandigheden en andere factoren, wat de reis een opwindend tintje geeft.

De aanloop naar Helgoland is afhankelijk van het weer, en onze hoogste prioriteit is de veiligheid en het comfort van onze gasten. Bij gunstige weersomstandigheden plannen we om Helgoland in onze route op te nemen, zodat je de kans hebt om dit fascinerende eiland te verkennen.

Duik in deze bijzondere maritieme ervaring, waar het delen van ervaringen net zo belangrijk is als het gezamenlijke doel bereiken.

Onze diensten (inbegrepen in de prijs):

  • Comfortabele accommodatie in gezellige tweepersoonshutten, inclusief beddengoed

  • Volpension om aan deel te nemen (inclusief water, koffie, thee)

  • Ruime gemeenschapsruimte en veel ruimte aan dek

  • Havenkosten en toeristenbelasting

  • Eindschoonmaak en brandstofkosten

Aankomst: Zondag 22-09-2024, 20.00 uur in Kiel – Thiessenkai (D)

Vertrek: Donderdag 26-09-2024, 16.00 uur in Wilhelmshaven

Prijs per persoon:

  • € 499 / Tweepersoonshut

  • € 748 / Eenpersoonshut

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Kiel - Wilhelmshaven
Kiel - Wilhelmshaven
499,00 incl btw
12 beschikbaar