Schnupper Midweek (16 September)

Schnupper Midweek (16 September)

Schnupper Midweek (16 September)

 

Proefweek

Avontuurlijke 7-daagse zeiltocht: Ontdek de Deense Zuidzee en de omgeving rond Fyn – actief meedoen en genieten!

Beleef een avontuur waarbij u actief deelneemt aan het zeilen en tegelijkertijd geniet van de schoonheid van de wateren.

Droomt u ervan zelf het roer in handen te nemen en de zeilen te hijsen? We laten u graag de basis van het zeilen zien en staan u bij met raad en daad. Of u nu ervaring heeft of een beginnende zeiler bent – hier kunt u actief deelnemen en het gevoel van vrijheid op zee ervaren.

Dit vaargebied is een paradijs voor zeilers – veel kleine eilanden en charmante havenstadjes liggen op u te wachten: Tijdens onze tour verkennen we de prachtige plekken die deze regio te bieden heeft en dompelen we onder in de fascinerende maritieme sfeer. Van idyllische stranden tot charmante dorpen en historische bezienswaardigheden – Denemarken zal u betoveren met zijn charme.

Ontspanning: Naast het zeilen zijn er voldoende mogelijkheden om te ontspannen en te genieten. Leun achterover en geniet van de frisse zeelucht terwijl u over de horizon staart. Na een spannende zeildag nodigen we u uit om te ontspannen in de gezellige salon of op het dek te genieten van de zonsondergang. In onze open kombuis bereiden we samen de maaltijden en sluiten we de zeildagen gezellig af.

Onze diensten:

  • Comfortabele accommodatie in gezellige hutten
  • Volpension om aan deel te nemen
  • Mogelijkheid om de eilanden te verkennen
  • Mogelijkheid om mee te zeilen en actief deel te nemen aan het zeilen

Boek nu uw zeilreis: Beleef uw avontuur tijdens onze 7-daagse zeiltocht door de Deense Zuidzee en rond Fyn. Reserveer nu uw plek aan boord en verheug u op een week vol zeilplezier en ontdekkingen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Midweek Kiel - Kiel in September
Midweek Kiel - Kiel in September
750,00 incl btw
12 beschikbaar