Brest – Cherbourg

Brest – Cherbourg

Brest – Cherbourg

Datum: 19 juli 2024 - 28 juli 2024Inschepen / Ontschepen: 19 juli 19:00 - 28 juli 10:00

Brest – Cherbourg

Een zeilavontuur van Brest tot Cherbourg – Beleef het fascinerende zeilen aan de kust van Bretagne en de Kanaaleilanden als individuele boeker!

Klaar voor een reis op zee? Kom aan boord van ons zeilschip Iris en beleef een spannende overtocht van Brest naar Cherbourg. Dompel jezelf onder in het leven aan boord.

De kust van Bretagne en de Kanaaleilanden: De zeiltocht van Brest naar Cherbourg belooft een spannend avontuur op zee. Als individuele boeker maak je deel uit van de bemanning die het schip door de golven loodst. Voel de adrenaline terwijl je het roer overneemt en de uitdaging van het dag en nacht zeilen onder de knie krijgt.

Ervaren bemanning aan uw zijde: Onze ervaren bemanning begeleidt u op de reis en zorgt ervoor dat u veilig kunt genieten van zeilen. U krijgt professionele begeleiding en ondersteuning, of u nu een zeilprofessional of een beginner bent. Samen ervaren we de fascinatie van het zeilen in al zijn facetten.

Ontdek nieuwe horizonten: Tijdens onze reis ervaart u de diversiteit van kustlandschappen en ontdekt u nieuwe horizonten. Gevarieerde landschappen en onvergetelijke ervaringen wachten op u vanuit de havenstad Brest, langs de Franse kust en de Kanaaleilanden.

Onze diensten:
• Comfortabele accommodatie in gezellige hutten, inclusief beddengoed
• Volpension om mee te doen
• Mogelijkheid om tijdens het walverlof de omgeving te verkennen
• Mogelijkheid om mee te varen en actief deel te nemen aan de vaaroperatie

Boek nu uw zeilavontuur: verzeker uw plaats aan boord en ervaar het zeilen van Brest naar Cherbourg.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Brest-Cherbourg
1.345,00 incl btw
10 beschikbaar