Schnupper Weekend (20 september)

Schnupper Weekend (20 september)

Schnupper Weekend (20 september)

Proefweekend

Ontdek de Betovering van Zeilen – Proefweekend op het Traditionele Schip “Iris” voor Individuele Reizigers!

De “Iris” is een liefdevol vormgegeven zeilschip dat de charme van vervlogen tijden combineert met modern comfort.

Proefweekend voor Individuele Reizigers: Reist u alleen? Geen probleem! Ons proefweekend is speciaal ontworpen voor individuele reizigers die nieuwe mensen willen ontmoeten en samen een unieke zeilervaring willen delen. Leg nieuwe contacten en ervaar de betovering van zeilen in goed gezelschap.

Tijdens het weekend heeft u de mogelijkheid om actief deel te nemen aan zeilactiviteiten en het kustlandschap te verkennen.

Naast het zeilen zijn er voldoende mogelijkheden om te ontspannen en te genieten. Leun achterover en geniet van de frisse zeelucht terwijl u over de horizon tuurt.

Ervaring met zeilen is niet vereist – individuele reizigers zijn welkom: U hoeft geen ervaren zeiler te zijn om deel te nemen aan deze reis! Wij staan te allen tijde voor u klaar om u te ondersteunen. Of u nu voor de eerste keer zeilt of al ervaring heeft, hier kunt u nieuwe vaardigheden leren, verfijnen en volop genieten van het leven aan boord.

Onze Diensten:

  • Comfortabele accommodatie in gezellige hutten, inclusief beddengoed
  • Volpension om aan deel te nemen
  • Mogelijkheid tot excursies aan land om de omgeving te verkennen
  • Mogelijkheid tot meevaren en actieve deelname aan zeilactiviteiten

 

Boek nu uw Proefweekend:

De plaatsen voor ons Proefweekend op de “Iris” zijn beperkt, dus reserveer nu uw plek en ervaar de betovering van zeilen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
weekend Kiel - Kiel in September
weekend Kiel - Kiel in September
330,00 incl btw
10 beschikbaar