Schnupper midweek (12 augustus)

Schnupper midweek (12 augustus)

Schnupper midweek (12 augustus)

Ontdek de Deense Zuidzee

Een zeilreis door de Deense Zuidzee! Ervaar het zeilen op een traditioneel zeilschip. Nu als individuele reiziger mee!

Verlang je naar het gevoel van vrijheid en avontuur op volle zee? Dan is onze zeilreis door de Deense Zuidzee precies wat je zoekt! Wij bieden je de kans om de schoonheid van de Deense kustlandschappen te ontdekken aan boord van een liefdevol gerestaureerd traditioneel schip.

Ontdek de Deense Zuidzee: De Deense Zuidzee staat bekend om haar pittoreske eilanden en charmante havenstadjes. Ervaar een fascinerende mix van natuur, cultureel erfgoed en maritieme sfeer. Onze route brengt je naar prachtige plekken die deze regio te bieden heeft.

Aan boord van een traditioneel schip: Ons traditionele schip combineert comfort en nostalgie. Je wordt onderdeel van een goed ingespeelde bemanning die je niet alleen leert zeilen, maar ook haar passie voor de zee en de Deense cultuur met je deelt.

Geen zeilervaring nodig – individuele reizigers welkom: Je hoeft geen ervaren zeiler te zijn om deel te nemen aan deze reis! Onze ervaren bemanning staat altijd klaar om je te helpen. Of je nu voor het eerst zeilt of al ervaring hebt, hier kun je nieuwe vaardigheden leren en het leven aan boord ten volle genieten.

Onze diensten:

  • Comfortabele accommodatie in gezellige hutten, inclusief beddengoed.
  • Volpension om samen van te genieten.
  • Mogelijkheden voor excursies aan land om de omgeving te verkennen.
  • De kans om deel te nemen aan het zeilen en actief betrokken te zijn bij de zeilactiviteiten.

Boek nu je zeilreis: De plaatsen zijn beperkt, dus reserveer nu je plek op deze zeilreis door de Deense Zuidzee. Duik in de maritieme wereld, ontmoet nieuwe mensen en verzamel onvergetelijke herinneringen. Boek vandaag nog als individuele reiziger!

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
weektocht kiel-kiel 12-8
995,00 incl btw
6 beschikbaar