Schnupper Midweek (16 September)

Schnupper Midweek (16 September)

Schnupper Midweek (16 September)

Aan boord: Ma. 16.09.2024 10.00 uur in Kiel -Thiessenkai (D)
Van boord : Vr. 20.09.2024 16.00 uur Kiel -Thiessenkai (D)

Prijs per persoon:
€750 p.p/ tweepersoonshout
Voor een eenpersoonshut geldt een toeslag van 50%.

Ontdek de Deense Zuidzee en de omgeving rond Fyn – doe actief mee en geniet!

Beleef een avontuur waarbij je actief deelneemt aan het zeilen en tegelijkertijd geniet van de schoonheid van het water.

Droom je ervan zelf het roer in handen te nemen en de zeilen te hijsen? We laten je graag de basis van het zeilen zien en staan je bij met raad en daad. Of je nu ervaring hebt of een beginnende zeiler bent – hier kun je actief deelnemen en het gevoel van vrijheid op zee ervaren.

Dit vaargebied is een paradijs voor zeilers – veel kleine eilanden en charmante havenstadjes liggen op je te wachten: Tijdens onze tour verkennen we de prachtige plekken die deze regio te bieden heeft en dompelen we onder in de fascinerende maritieme sfeer. Van idyllische stranden tot charmante dorpen en historische bezienswaardigheden – Denemarken zal je betoveren met zijn charme.

Ontspanning: Naast het zeilen zijn er voldoende mogelijkheden om te ontspannen en te genieten. Leun achterover en geniet van de frisse zeelucht terwijl je over de horizon staart. Na een spannende zeildag nodigen we je uit om te ontspannen in de gezellige salon of op het dek te genieten van de zonsondergang. In onze open kombuis bereiden we samen de maaltijden en sluiten we de zeildagen gezellig af.

Wat je van ons kunt verwachten:

  • max. 12 persoon
  • Comfortabele accommodatie in gezellige 2-persoonshutten, inclusief beddengoed.
  • Volpension om mee te doen (incl. water/sap/koffie/thee/fruit/snacks), andere dranken zijn aan boord verkrijgbaar tegen redelijke prijzen.
  • Mogelijkheid tot excursies aan wal om de omgeving te verkennen.
  • Actieve deelname aan zeilactiviteiten, zelfs zonder ervaring.
  • incl. havengelden en motoruren,
  • incl. eindschoonmaak,
  • Geen extra boordkas

Of je nu met vrienden, familie of alleen reist – je bent hier van harte welkom.

Boek nu jouw zeilreis: Beleef jouw avontuur tijdens onze zeiltocht door de Deense Zuidzee en rond Fyn. Reserveer nu jouw plek aan boord en verheug je op een week vol zeilplezier en ontdekkingen.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Midweek Kiel - Kiel in September
Midweek Kiel - Kiel in September
750,00 incl btw
12 beschikbaar