Proefweekend Kiel-Kiel (31. mei )- volgeboekt

Proefweekend Kiel-Kiel (31. mei )- volgeboekt

Proefweekend Kiel-Kiel (31. mei )- volgeboekt

Ontdek de fascinatie van zeilen – kennismakingsweekend op het traditionele schip “Iris” voor alleen boekers!
Beleef een onvergetelijke tijd aan boord van het traditionele schip “Iris”. We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan ons kennismakingsweekend en de fascinatie van het zeilen aan den lijve te ondervinden.

Unieke ervaring op een traditioneel schip:
De “Iris” is een liefdevol ontworpen zeilschip dat de charme van vervlogen tijden combineert met modern comfort. Aan boord kun je een warme sfeer verwachten en een ervaren bemanning die je de geheimen van het zeilen bijbrengt.

Kennismakingsweekend voor alleenreizenden:
Reis je alleen? Geen probleem! Ons kennismakingsweekend is speciaal voor single boekers die nieuwe mensen willen ontmoeten en samen een unieke zeilervaring willen delen. Maak nieuwe kennissen en ervaar de fascinatie van zeilen in goed gezelschap.

Zeil flair en kust magie:
Tijdens het weekend heb je de mogelijkheid om actief deel te nemen aan het zeilen en te genieten van het schilderachtige kustlandschap. Onze bemanning begeleidt u veilig door de wateren en laat u de mooiste plekjes langs de kust zien.

Ontspanning:
Naast het zeilen zijn er volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten. Leun achterover en geniet van de frisse zeelucht terwijl je je ogen over de horizon laat dwalen.

Zeilervaring niet vereist – alleen boekers welkom:
Je hoeft geen ervaren zeiler te zijn om aan deze tocht deel te nemen! Onze ervaren bemanning staat altijd klaar om advies en ondersteuning te bieden. Of je nu voor het eerst zeilt of al ervaring hebt, hier kun je nieuwe vaardigheden leren en volop genieten van het leven aan boord.

Onze diensten:

  • Comfortabele accommodatie in gezellige hutten, incl. beddengoed
  • Volpension om mee te doen
  • Mogelijkheid om de omgeving te verkennen tijdens excursies aan wal
  • Mogelijkheid om mee te zeilen en actief deel te nemen aan de zeilactiviteiten

 Boek nu je kennismakingsweekend:
De plaatsen voor ons proefweekend op de “Iris” zijn beperkt, dus reserveer nu je plek en ervaar de fascinatie van het zeilen. Boek nu uw enkeltje.