ontdek het zeilen

maak kennis met wind en water

Altijd al eens willen zeilen?

Heb je altijd al willen weten of je zeilen leuk zou vinden maar wist je niet goed hoe dat aan te pakken?
Geen probleem!
Onze proefreizen zijn specifiek afgestemd op individuele boekers.
Maak nieuwe kennissen en ervaar de fascinatie van het zeilen in goed gezelschap.

Varen op het traditionele schip “Iris” biedt u een heerlijke mix van activiteit en ontspanning. Je wordt betrokken bij de zeilactiviteiten aan boord en kunt de zeilen zetten, zeilen trimmen, het stuur bedienen, positie bepalen en nog veel meer. Je leert ook de basisprincipes van de traditionele zeevaart. Bovendien heb je veel mogelijkheden om ver weg van het dagelijkse leven je vrijheid te voelen.
Tussen de zeilactiviteiten door kunt u genieten van het uitzicht op zee en de kust, een boek lezen, een praatje maken met medezeilers of gewoonweg genieten van de rust en de zeebries.
Ook in de middag- en avonduren is er tijd voor walverlof. U bent van harte welkom om op eigen gelegenheid de havens die u bezoekt en de omgeving te verkennen.

Door de balans tussen activiteit en ontspanning beleeft u het zeilen in al zijn facetten en beleeft u een onvergetelijke tijd op het water.
Het is een prachtige kans om nieuwe vaardigheden te leren, te genieten van de schoonheid van de natuur, je hoofd leeg te maken en voorheen onbekende perspectieven te leren kennen.

Weten wanneer en reserveren?