Dagtochten

Een dag met de Iris het water op…

Iets te vieren of een dagje teambuilding?

Maak uw teambuilding of speciale gelegenheid onvergetelijk aan boord van ons zeilschip, de Tallship Iris. Met plaats voor 36 personen biedt onze zeilboot de perfecte locatie voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsuitjes en teambuilding.
Unieke dagtochten met een traditioneel zeilschip – Onvergetelijke ervaringen voor uw feest of bedrijfsevenement!
Ervaar het zeilen aan boord van het zeilschip “Iris”. Met ruimte voor maximaal 36 personen bieden wij u de perfecte setting voor familiefeesten, bruiloften, bedrijfsevenementen en teambuildingactiviteiten.

Geschikt voor elke gelegenheid:

  • Familiefeest: Verras uw dierbaren met een buitengewoon familiefeest op zee. Of het nu een verjaardag, jubileum of gewoon een speciaal samenzijn is: onze dagtocht zal uw gezin verrukken.
  • Bruiloft: Vier uw bruiloft in een romantische sfeer aan zee. Onze dagtocht biedt een uniek decor voor uw huwelijksfeest en zal uw gasten versteld doen staan.
  • Bedrijfsevenement: Versterk de teamspirit en beloon uw medewerkers met een onvergetelijke zeildag. De combinatie van teamwerk tijdens het zeilen en gedeelde momenten aan boord zorgt voor een sterke verbinding.
  • Teambuilding: Breng uw team dichter bij elkaar en bevorder de samenwerking. Het beheersen van gemeenschappelijke uitdagingen versterkt het vertrouwen en de communicatie binnen het team.

Catering en service:
Frisdranken en alcoholische dranken worden aan boord tegen eerlijke prijzen verkocht. Voor uw welzijn voorzien wij u graag van catering aan boord. Externe boeking van catering is ook mogelijk.

Flexibiliteit en veiligheid:
Ons traditionele schip Iris is goed uitgerust en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Door de flexibele opzet van de dagtocht kunnen wij aan uw individuele wensen voldoen en een programma op maat voor uw evenement samenstellen.

Uitrusting:

  • Plaats voor 36 daggasten
  • ruime salon
  • ruim terras met veel zitplaatsen

Contact en boeking:
Reserveer nu uw dagtocht op ons traditionele schip voor een onvergetelijke ervaring. Neem contact met ons op voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid.